Vandaag besteld is morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25

Betaal vooraf of achteraf

14 dagen bedenktijd

Zwarte huisnummers

Een zwart huisnummer geeft een moderne look aan je huis.

Transformeer je woning met onze huisnummers.

Is je huisnummer aan vervanging toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Snap je ‘m? ;-). Numéraux is gespecialiseerd in hoogwaardige huisnummers die je woning in één keer transformeren. Onze huisnummers zijn gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Je ontvangt namelijk een handleiding bij je bestelling zodat je er direct zelf mee aan de slag kan. Hierin vertellen we je ook meer over het eenvoudige onderhoud van de cijfers.

Huisnummer zwart

Onze zwarte huisnummers zijn erg populair. Dit omdat ze bij alle type woningen passen. Van een eenpersoonswoning tot een vrijstaande villa. Of van een bakstenen muur tot een houten wand. Een zwart huisnummer maakt je huis gegarandeerd moderner. Als je besluit om voor een zwart huisnummer te gaan, dan kies je natuurlijk voor Wright Zwart of Álvaro Zwart. Beide huisnummers maken gebruik van een modern lettertype. Het verschil zit ‘m vooral in het formaat en de glans. 

Zo werken wij.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment huisnummers. Kies de stijl die bij jouw woning past en selecteer de gewenste cijfers.

Huisnummers Zwart: voor een moderne stijl.

Wright Zwart - 15 cm

€39,00

€34,95

Álvaro Zwart - 12.5 cm

€24,95

€18,75

Pelli Zwart - 10 cm

€14,95

Tevreden met het resultaat

Elke week ontvangen we leuke beoordelingen via onze website, social media en op het onafhankelijke platform WebWinkelkeur. Deel je ervaring ook!

Mooie letters, duidelijke instructies via de mail, snel geleverd, helemaal blij mee.

Marco

Overzichtelijk website. Snelle levering.. netjes verpakt.

Rosa

Mooi product, uitstekende prijs en zeer vriendelijke service.

Jet

TOP
WINKELMAND 0