Vandaag besteld is morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25

Betaal vooraf of achteraf

14 dagen bedenktijd

Retourneren & ruilen

Hoe je gemakkelijk een pakketje kunt retourneren

Klantenservice

Waarom Numéraux?

Retourneren

Is het product niet naar wens? Dan heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Dit kun je gemakkelijk zelf regelen in ons retourportaal. Enkel de kosten voor retour van jou naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €3,99 per pakket. Het verschuldigde orderbedrag wordt verrekend met deze verzendkosten.

Ruilen

Wil je de ontvangen huisnummers ruilen met een ander design? Dan raden we je aan om de retourprocedure (zoals hierboven beschreven) te gebruiken. Meld een retour aan en stuur de huisnummers terug naar ons magazijn. Plaats dan een nieuwe bestelling met de gewenste huisnummers. Je pakketje zal weer snel door ons verwerkt en verstuurd worden, zoals je van ons gewend bent!

Hoe werkt het?

Om de huisnummers te retourneren, vragen we je vriendelijk om de producten in de originele verpakking te verpakken. Vervolgens meld je de retourzending aan in het retourportaal. Hier kies je zelf voor een afleverpunt en ontvang je gelijk een retourlabel. Dit label is vooraf door ons gefrankeerd, dus je hoeft het label alleen nog maar op het pakketje te plakken. Zodra het pakketje is ingeleverd bij het gekozen afleverpunt, zorgen wij ervoor dat de retourzending binnen 1-3 dagen wordt gecontroleerd. We hercalculeren de bestelling (waaronder eventuele bulkkortingen die zijn toegepast) en vervolgens wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour teruggestort.

Retourkosten: een voorbeeld

Je hebt een bestelling geplaatst met een orderbedrag van €49,99. Na het aanmelden van de retourzending verrekenen wij het verschuldigde orderbedrag met de verzendkosten voor het retourneren van €3,99. Het retourlabel is namelijk vooraf door ons gefrankeerd, zodat je deze gelijk op de retourzending kunt plakken. Er wordt dus een bedrag van €49,99 – €3,99 = €46,00 teruggestort. Als er bulkkortingen zijn toegepast op je bestelling (dus geen normale kortingsactie, maar een bulkprijs) dan worden deze opnieuw berekend.

TOP

WINKELMAND 0