Vandaag besteld is morgen in huis

Gratis verzending vanaf €25

Betaal vooraf of achteraf

14 dagen bedenktijd

Huisnummer rvs

Een roestvrij stalen huisnummer maakt je woning mooier!
Welk formaat past bij jouw huis?

Een rvs huisnummer maakt je woning af.

Is je huisnummer aan vervanging toe? Dan is een rvs huisnummer een mooie en robuuste vervanger. Roestvrij staal is namelijk eenvoudig te behandelen en past gegarandeerd mooi bij je woning.

We werken met twee soorten staal, namelijk 304 en 316 staal. We horen je al denken, wat is dat en waarom is dat belangrijk voor mijn huisnummers? Dat leggen we je natuurlijk graag uit.

304 staal huisnummers

Roestvrij staal 304 is het meest voorkomende type staal dat gebruikt wordt. Je ziet dit materiaal bijvoorbeeld vaak terug in leidingen en apparaten zoals vaatwassers en koelkasten. Ook voor onze huisnummers is dit een geschikt materiaal om te gebruiken. 304 roestvrij staal bestaat dan ook voornamelijk uit chroom en nikkel.

  • Nikkelgehalte: 8%-10,5%;
  • Chroomgehalte: 18%-20;
  • Overige elementen: o.a. mangaan, koolstof en silicium.

Door deze grote hoeveelheden nikkel en chroom is dit type staal uitstekend corrosiewerend. Dit is weer erg belangrijk voor onze rvs huisnummers. Hierdoor blijven ze jarenlang aan de gevel hangen zonder al te veel onderhoud.

316 staal huisnummers

RVS huisnummers

Maak een keuze uit ons ruime assortiment huisnummers. Kies de stijl die bij jouw woning past en selecteer de gewenste cijfers.

Onze rvs huisnummers.

Arata rvs - 15 cm

€24,95

Arata rvs - 20 cm

€31,00

Arata rvs - 30 cm

€39,95

TOP
WINKELMAND 0